Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
-łatwe do przygotowania -szybkie do zrobienia -smaczne i pyszne -dzieci chętnie jedzą :)
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Ciasto rozwinąć i pokroić na paski o szerokości ok 3cm, plastrem sera owinąć parówkę, a następnie owinąć ją pokrojonym ciastem. (nie radzę dodawać ketchupu do środka, bo będzie gorący) Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia i położyć 6 owiniętych parówek. Blachę włożyć do piekarnika rozgżanego do ok 200 stopni. Wyjąć po ok pół godziny. PS parówek można zrobić więcej lub mniej zależy od ilości ciasta i osób, niekoniecznie trzeba wkładać do środka ser, najlepiej je sie je z ketchypem. Życzę smacznego! ;D