Do góry

Dania główne Przepis na:

Parówki w cieście francuskim

Parówki w cieście francuskim

Autor:

Przepisów i artykułów: 31 Ocena: 269

Dodano:

Odsłon: 1488

.........

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Z parówek usunąć plastikowe osłonki (jeśli takie posiadają . Ciasto francuskie pokroić na paski o szerokości 2-3 cm Na każdej parówce położyć pasek sera i owinąć ciastem francuskim. Piec w temperaturze 200 stopni na złoty kolor ok 15- 20 min. Można wierzch ciasta posmarować białkiem lub woda i posypać np sezamem .

  2. Jedno ciasto francuskie wystarcza na podaną ilość parówek.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

eses 25 marca 2010 Czyste szaleństwo z tymi parówkami. Dlaczego nie możesz sprawdzić wcześniej czy juz kilka takich samych przepisów istnieje w serwisie? bo powiem ci, ze owszem sa takie przepisy. Jaki więc sens?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń