Do góry

Przekąski Przepis na:

parówki w cieście francuskim

parówki w cieście francuskim

Autor: ola08

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 5

Dodano: 11.01.2013

Odsłon: 764

smacznie tanio i szybko

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ciasto dzielimy na sześć równych części. Każdą z nich smarujemy ketchupem i majonezem. Kładziemy ser i parówkę.Zwijamy ją w trójkąt.

  2. Jajko roztrzepujemy i smarujemy każdego naleśnika ze wszystkich stron. Papier kładziemy na brytfankę i układamy ciasto. Do rozgrzanego naczynia tak do 180 st wkładamy na jakieś 15-20.min. Trzepa obserwować jak się tylko zarumieni to wyciągamy

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń