Do góry

Śniadania Przepis na:

Parówki w cieście piwnym

Parówki w cieście piwnym

Autor: pytys

Przepisów i artykułów: 67 Ocena: 954

Dodano: 09.02.2012

Odsłon: 5222

Super na kolacje.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Parówkę przekroić wzdłuż.

  2. Na patelnie nałożyc łyżke ciasta,położyć parówke na nią ser,ketchup,przykryć druga połówką parówki i przykryć ciastem.

  3. Smażyć z dwóch stron.

  4. Przed podaniem posypać zielenina

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

pytys 09 lutego 2012 Ten przepis podała mi mama...robiła tak cały czas.Ale mozesz go sobie modyfikować...:)

11 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

glim93 09 lutego 2012 Niezły pomysł. A nie lepiej po prostu zetrzeć ser żółty, pokroić parówki w kostkę czy plasterki i dodać do ciasta ? :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń