Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki są idealne na imprezy , szybko znikają z talerza. Polecam szpinakożercą.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 94
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 561
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 94
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 561
Składniki
Na jednej patelni dusimy szpinak z odrobiną wody, solą i pieprzem, aż do odparowania wody. Odstawić, wystudzić, następnie wymieszać z majonezem. Na drugiej patelni podsmażamy posiekaną cebulę w dużą kostkę, potem dodajemy parówki pocięte skośnie na kawałki ok. 4-centymetrowe. Parówki z cebulą wykładamy na talerze i polewamy sosem szpinakowym.