Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ukrywam że tym razem poszłam na łatwiznę, ze względu na zbyt późny powrót do domu. Nazwę tych przekąsek wymyśliła moja córcia gdy pomagała mi je przygotowywać. Niby nic a jednak coś tam wyszło i przede wszystkim smakowało
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36093
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 188
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 328
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 411
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36093
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 188
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 328
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 411
Składniki
Ciasto kroimy na dziesięć równych prostokątów. Smarujemy niewielką ilością ketchupu. W tak przygotowane ciasto zawijamy parówki. Nacinamy ciasto z wierzchu, smarujemy rozkłóconym białkiem i posypujemy niewielką ilością oregano. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika 180C i pieczemy ok. 20-25min. Pod koniec można włączyć termoobieg wtedy z wierzchu są złociste i chrupiące. Z pewnością przypadną do gustu przede wszystkim dzieciom. SMACZNEGO!!!