Do góry

Dania główne Przepis na:

Parowki wiedenskie w serze zoltym

Parowki wiedenskie w serze zoltym

Autor:

Przepisów i artykułów: 176 Ocena: 2937

Dodano:

Odsłon: 3922

Pyszna kolacja we dwoje

Składniki

  • paroweczki wiedenskie, wg uznania
  • ser zolty, ilosc plastrow wg ilosci kielbasek
  • olej do smazenia
  • dobry ketchup, ja uzylam ketchup z curry, ktory uwielbiam
  • tost pelnoziarnisty
1-2 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. na patelni grillowej rozgrzac olej, nakladac kielbaski zawiniete w ser zolty, smazyc pare minut pod pokrywa bez przewracania

  2. Podawc wraz z dobrym ketchupem i pieczywem pelnoziarnistym. bardzo smaczne. Zycze smacznego.
    Dodam jeszcze, bo dobrze to pamietam, ze dzieci uwielbiaja to danie.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

GREGORHSPEED 08 marca 2014 Bardzo lubię ,proste i smaczne przede wszystkim. Na 10 z+

7 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń