Do góry

Przekąski Przepis na:

Parówki zapiekane w serze

Parówki zapiekane w serze

Autor: Tradycyjna_Kuchnia

Przepisów i artykułów: 2000 Ocena: 10099

Dodano: 29.12.2016

Odsłon: 1907

Prosta i smaczna przekąska na domową imprezę sylwestrową.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Morele namoczyć, następnie pokroić w plasterki. Ogórka, cebulę i jabłko również pokroić w plasterki. Naczynie żaroodporne posmarować tłuszczem i ułożyć pokrojoną cebulę. Na cebulę ułożyć ponacinane parówki, wcisnąć paski sera, jabłka, ogórka i moreli. Całość posmarować ketchupem, obłożyć pozostałymi produktami i przykryć folią aluminiową. Zapiec w temperaturze 200 stopni przez około 20 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń