Do góry

Śniadania Przepis na:

Parówki zapiekane z nadzieniem

Parówki zapiekane z nadzieniem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 3

Dodano:

Odsłon: 1909

smaczne amerykańskie danie z parówki.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pokruszony chleb przepuścić przez maszynkę. Dodać przyprawy, cebulę i stopione masło. Bardzo dobrze wymieszać. Parówki głęboko naciąć wzdłuż i wypełnić nadzieniem. Każdą parówkę obwinąć połową plasterka bekonu i spiąć wykałaczką. My każdy plasterek boczku dzieliliśmy na pół i owijaliśmy parówkę każdą parówkę w dwóch miejscach. Piec 30 minut w temperaturze 180 stopni.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń