Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pascha z migdałami"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 178
Polecam.
Odsłon: 856
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 140
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9262
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 178
Polecam.
Odsłon: 856
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 140
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9262
Składniki
Twaróg przepuść przez maszynkę.
Migdały, rodzynki i figi posiekaj. Kandyzowaną skórkę pomarańczy pokrój.
Żółtka utrzyj z cukrem pudrem oraz wanilinowym i śmietaną.
Wysokie naczynie z masą wstaw do garnka z wrzącą wodą. Ubijaj na małym ogniu, aż masa zgęstnieje. Wymieszaj z masłem, twarogiem i bakaliami. Schłodź w lodówce.
Następnego dnia wyłóż jak babkę z piasku i udekoruj.
Czas: 50 min. 1 porcja = 170 kcal.Źródło: Kurier TV