Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Autor:

Przepisów i artykułów: 1851 Ocena: 42612

Dodano:

Odsłon: 10626

:)

Składniki

  • 4 jajka
  • 1/2 pęczka szczypiorku
  • kilka gałązek natki pietruszki
  • 1 pełna łyżka sosu chrzanowego
  • sól ,pieprz
3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo ,studzimy i obieramy. Szczypiorek i natkę siekamy. Wszystko mielimy w maszynce na średnich oczkach. Pastę dokładnie mieszamy z sosem chrzanowym. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kstr54 24 stycznia 2014 mmm, robie taka ale dodaje do cieplych jeszcze jajek maslo, a SALATERECZKE mam identyczna !!

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

taura 18 stycznia 2014 Taka pasta na weekendowe śniadanko to super pomysł :)

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Jasienka1 18 stycznia 2014 Juz od dawna przekonalam sie do pasty jajecznej. Ze sosem chrzanowym musi dobrze smakowac.

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Ewaaa 18 stycznia 2014 mmm, z chrzanikiem, mniam :))love the photo :)

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń