Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Autor:

Przepisów i artykułów: 36 Ocena: 896

Dodano:

Odsłon: 8218

Pasta jajeczna - jadł ją każdy. Co zrobić, by była delikatna, kremowa i nie sucha? Oto najlepszy sposób na pastę z jajek - już nigdy nie zrobicie jej inaczej!

Składniki

  • 2 jajka
  • 1 łyżka majonezu
  • pół czerwonej cebuli
  • 1 łyżeczka musztardy
  • 1 łyżka szczypiorku
1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Cebulę kroimy w drobną kostkę, szczypiorek siekamy.

  2. Przestudzone jajka rozdrabniamy widelcem, dodajemy cebulę, majonez, musztardę i szczypiorek, delikatnie mieszamy aby wszystkie składniki się połączyły.

  3. Podajemy z pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń