Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Autor:

Przepisów i artykułów: 234 Ocena: 4625

Dodano:

Odsłon: 41767

Pyszna pasta kanapkowa,idealna do pieczywka.

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ser zetrzeć na tarce o drobnych oczkach.Ogórki konserwowe pokroić w drobną kosteczkę.Jajka ugotowane na twardo zetrzeć na tarce lub drobno pokroić.Wszystkie składniki wymieszać,przyprawić solą i pieprzem,dodać śmietanę i majonez.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Maudie 29 września 2012 Pasta jajeczna zawsze u mnie mile widziana:)

8 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń