Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pasta jajeczna po 10. miesiącu"
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 98
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 228
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 98
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 228
Składniki
Jajko umyj w gorącej wodzie, a następnie ugotuj na twardo.
Gdy ostygnie, delikatnie obierz je ze skorupki, opłucz i pokrój w bardzo drobną kostkę.
Do posiekanego jajka dodaj jogurt i widelcem dokładnie wymieszaj oba .
Szczypiorek starannie wypłucz pod bieżącą wodą. Delikatnie go osusz i drobno posiekaj.
Szczyptę szczypiorku dodaj do masy jajecznej, a potem ponownie wymieszaj pastę.
<strong>Przepisy: Małgorzata Strucińska, dietetyk</strong>Źródło: Mam dziecko