Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta jajeczna z brokułem i serem feta. Doskonała do kanapek ale również do napełniania babeczek bankietowych.
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 117
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 117
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i drobno kroimy. Brokuła dzielimy na różyczki, gotujemy w osolonym wrzątku ok. 3-5 min, studzimy i również drobno kroimy. Kukurydzę odsączamy. Ser feta odsączamy, rozgniatamy widelcem, dodajemy pozostałe składniki i mieszamy. Dodajemy majonez - ok. 1 łyżki ale w razie potrzeby można mniej lub więcej. Doprawiamy do smaku pieprzem /ewentualnie solą/. Mieszamy i odstawiamy na kwadrans.