Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta jajeczno-ogórkowa

Pasta jajeczno-ogórkowa

Autor: irma82

Przepisów i artykułów: 33 Ocena: 441

Dodano: 02.03.2013

Odsłon: 5421

Przepis z serii "kilka dni przed wypłatą" :)

Składniki

  • jajka gotowane na twardo, 6 szt.
  • ogórki konserwowe, 6 szt.
  • cebula, 1 średnia
  • sos tatarski, 1 łyżka
  • keczup, 1 łyżka
  • sól i pieprz do smaku
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki zmiksowałam blenderem i gotowe:)Fajnie smakuje z mini sucharkami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

irma 05 marca 2013 Bardzo smakują mi tego typu pasty, robię podobne, a teraz spróbuję Twoją wersję.5

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

lippy-25 03 marca 2013 Takie dobre rzeczy to ja mogę jeść nawet pierwszego dnia po wypłacie ;-)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

capri 02 marca 2013 hehe, znam dobrze takie przepisy :)))), Twój jest pyszny, bardzo lubię takie pasty :)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń