Do góry

Przekąski Przepis na:

pasta jajeczno-pieczarkowa

pasta jajeczno-pieczarkowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 91 Ocena: 770

Dodano:

Odsłon: 1257

jak dla mnie szybko i smacznie

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pieczarki zetrzeć na tarce z dużymi oczkami,podsmażyć na maśle aż odparuje woda.Ugotować jajka na twardo posiekać(jak kto lubi drobno lub grubiej).Posiekać szczypiorek9może być dymka).Gdy pieczarki i jajka ostygną wymieszać wszystkie składniki dodac majonez,sól i pieprz(dużo pieprzu) i można zajadać z dobrym chlebkiem lub bułeczkami.

  2. Na imprezie można podawać pastę na listkach cykorii,lub w dużych makaronowych muszlach (wtedy jajka kroję grubiej)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń