Do góry

Śniadania Przepis na:

PASTA JAJECZNO-PIECZARKOWA

PASTA JAJECZNO-PIECZARKOWA

Autor:

Przepisów i artykułów: 20 Ocena: 41

Dodano:

Odsłon: 1688

Pasta do pieczywa.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pieczarki na olej dusic az woda odparuje

  2. jajko ugotuj na twardo

  3. polacz jajko utarte na tarle z pieczarkami

  4. dodac majonez lub jogury

  5. smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ola100 13 września 2010 Cebulke mozna dusic na oleju albo zalac wrzaca woda i dodac to zalezy jaka pani toleruje.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

anak 12 września 2010 prosze panią ,ale co z słynną cebula ,dusić z pieczarkami???

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń