Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre i tyle ;)
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 45
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2652
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 327
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 147
Polecam.
Odsłon: 206
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 45
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2652
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 327
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 147
Polecam.
Odsłon: 206
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i po wystudzeniu rozdrabniamy widelcem lub ścieramy na tarce, cebulkę drobno kroimy, dodajemy przecier pomidorowy, czosnek granulowany, oregano i bazylię, sól i pieprz, oraz szczypta cukru. Do złagodzenia smaku, można dodać trochę majonezu. Wszystko razem dobrze wymieszać - najlepiej mikserem. Pasta znakomicie smakuje z świeżym pieczywem, jak i w faszerowanych jajkach.