Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta jajeczno-pomidorowa z włoską nutą

Pasta jajeczno-pomidorowa z włoską nutą

Autor:

Przepisów i artykułów: 144 Ocena: 3421

Dodano:

Odsłon: 7757

Dobre i tyle ;)

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo i po wystudzeniu rozdrabniamy widelcem lub ścieramy na tarce, cebulkę drobno kroimy, dodajemy przecier pomidorowy, czosnek granulowany, oregano i bazylię, sól i pieprz, oraz szczypta cukru. Do złagodzenia smaku, można dodać trochę majonezu. Wszystko razem dobrze wymieszać - najlepiej mikserem. Pasta znakomicie smakuje z świeżym pieczywem, jak i w faszerowanych jajkach.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń