Do góry

Przekąski Przepis na:

pasta jarska grochowa

pasta jarska grochowa

Autor: olo1

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 46

Dodano: 20.01.2011

Odsłon: 841

posmakujcie

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Groch lub fasolę umyć i namoczyć na noc,a nazajutrz ugotować w tej samej wodzie.

  2. Odcedzić i zmielić w maszynce.

  3. Cebulę obrać,posiekać,podsmażyć na oleju.

  4. Rozetrzeć czosnek,posiekać zieleninę.

  5. Wymieszać wszystkie składniki,posolić i popieprzyć.

  6. Jeżeli pasta jest za sucha,dodać masła.

Twoje notatki do przepisu

Polecane przepisy: grochowa

Zobacz więcej

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń