Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta kanapkowa z filetów z makreli w sosie pomidorowym z puszki

Pasta kanapkowa z filetów z makreli w sosie pomidorowym z puszki

Autor: bryssska

Przepisów i artykułów: 220 Ocena: 5307

Dodano: 24.03.2018

Odsłon: 505

Pasta wyszła przepyszna, o wyrazistym i lekko pikantna smaku, idealna z dodatkiem świeżych pomidorów.

Składniki

  • 2 puszki filetów z makreli w sosie pomidorowym
  • 1 serek homogenizowany naturalny
  • 1/2 czerwonej cebuli
  • sól i pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Makrelę wykładamy do miski i lekko rozgniatamy ją widelcem.

  2. Do makreli dodajemy serek homogenizowany i cebulę pokrojona w drobną kostkę.

  3. Zawartość miski wrzucamy do blendera i dodajemy sporo mielonego pieprzu. Wszystko dokładnie miksujemy na jednolita masę. . Gotową masę przekładamy na miseczkę i schładzamy około godziny w lodówce.

  4. Pastę z makreli nakładamy obficie na kromki chleba i podajemy z dodatkiem świeżego pomidora. Smacznego !!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (10)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

fafiatko 24 marca Bardzo smaczna i lekka pasta, przydalaby sie na sniadanie :) Odpowiedzi: 9 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń