Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasta majonezowa do jajek"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 814
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 63
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9197
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 814
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 63
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9197
Składniki
Bób ugotuj do miękkości w osolonym wrzątku. Odcedź, ostudź, obierz z łupinek. Bób rozgnieć, pokrój w paski lub zetrzyj na tarce.
Jajka na twardo obierz ze skorupek. Przekrój wzdłuż na pół, wyjmij żółtka.
Dodaj do bobu, ucieraj, dodając majonez i ostrą paprykę do smaku. Pastą napełnij białka.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Cukier z Domaszna.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie