Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta mięsna

Pasta mięsna

Autor: gola2

Przepisów i artykułów: 28 Ocena: 437

Dodano: 04.07.2011

Odsłon: 14346

Smaczna pasta do pieczywa.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Drobno pokrojoną cebulę i czosnek podsmażyć w łyżce margaryny , wystudzić.

  2. Mięso zemleć w maszynce.

  3. Rozetrzeć masło, dodać mięso ,cebulę , czosnek, drobno posiekaną pietruszkę i przyprawy do smaku. Wymieszać.

  4. Masę przełożyć do miseczki i dość mocno schłodzić,

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

marynka89 05 lipca 2011 ale bosko to wygląda super pomysł na zaległe rzeczy w lodowce ;)

25 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Kurka_domowa 05 lipca 2011 Fajne, u mnie w lodówce zalega mięso z wczorajszego rosołu - do teraz nie miałam pomysłu na wykorzystanie go. Spróbuję Twojego przepisu i napiszę jak wyszło :)

25 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń