Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta rybna

Pasta rybna

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 44

Dodano:

Odsłon: 3669

coś do chleba zamiast szynki

Składniki

  • 30dag twarogu,
  • mała cebula,
  • puszka szprotek w sosie pomidorowym,
  • 2-3 łyżki śmietany,
  • sól,
  • pieprz ziołowy.
> 6 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Twaróg rozdrobnić widelcem i wymieszać ze śmietaną na gładką mesę.

  2. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. Dodać do sera.

  3. Na koniec dodajemy szprotki i mieszamy wszystko dokładnie dodając przyprawy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń