Do góry

Dania główne Przepis na:

Pasta rybna

Pasta rybna

Autor: irma

Przepisów i artykułów: 220 Ocena: 6476

Dodano: 05.03.2013

Odsłon: 15883

Na pyszne śniadanko do świeżego pieczywa. Polecam.

Składniki

  • Puszka szprotek lub śledzi w oleju
  • 3 jajka
  • 4-5 ogórków kiszonych /moje odórki są nieduże, więc ilość będzie zależała od ich wielkości/
  • pęczek szczypioru
  • pare listków bazylii
  • 2 łyżki majonezu "Kieleckiego"
  • sól, pieprz do smaku
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, pokroić w kostkę, ogórki też pokroić w kostkę, wszystko wymieszać z rozdrobnionymi rybami i szczypiorem. Dodać majonez,doprawić solą i pieprzem. Nakładać na kanapki i udekorować bazylią i rzodkiewką. SMACZNEGO!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

rosse 06 marca 2013 Bardzo fajna pasta,zabieram przepis:;))

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

irma 05 marca 2013 Tygrys, następnym razem spróbuję Twoją wersję.
Życzę smacznego śniadanka lub kolacji. Pozdrawiam Was.

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

capri 05 marca 2013 dokładnie tak, zabieram do ulubionych, bo takie pasty są świetnym rozwiązaniem :))

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 05 marca 2013 Wyśmienite na śniadanko z chrupiącymi bułeczkami :)))

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

tygrys10 05 marca 2013 Pycha żarełko ,coś podobnego wczoraj jadłem na kolację ,plus groszek i ogórek surowy,polecam.,a do majonezu dodany był jogurt

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń