Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek na śniadanie.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 156
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 39
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 156
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 39
Składniki
Wykonanie: Rybę oczyścić z ości i rozdrobnić widelcem. Twaróg utrzeć z masłem lub śmietaną na gładka masę, dodać szczypiorek, posiekaną drobno cebulę. Doprawić do smaku, wymieszać z makrelą i podawać z pieczywem.