Do góry

Przekąski Przepis na:

pasta serowo-jajeczna

pasta serowo-jajeczna

Autor: anetas197601

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 6981

Dodano: 10.02.2013

Odsłon: 9410

szybka i smaczna :)

Składniki

  • 8 jajek na twardo
  • 25 dkg żółtego sera
  • 310 ml majonezu kieleckiego
  • pęczek szczypiorku
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. jajka i ser zetrzeć na tarce o dużych oczka, szczypiorek posiekać, dodać majonez wymieszać. Podawać ze świeżym chlebem lub jako szybka przekąska na krakersach. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

capri 10 lutego 2013 moja ulubiona !!!! uwielbiam ją właśnie ze szczypiorkiem, pyyyycha !

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

anetas197601 10 lutego 2013 to jest jedna z ulubionych past mojego męża :))

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 10 lutego 2013 Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu . Miłej niedzieli.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń