Do góry

Sałatki Przepis na:

Pasta twarogowa z makrelą wędzoną i czosnkiem niedźwiedzim

Pasta twarogowa z makrelą wędzoną i czosnkiem niedźwiedzim

Autor:

Przepisów i artykułów: 23 Ocena: 166

Dodano:

Odsłon: 526

Świetnie nadaje się na kanapki do naleśników i makaronu

Składniki

  • 1 kostka chudego twarogu
  • 1 duża makrela wędzona
  • Pół cebuli czerwonej
  • Mały pęczek szczypioru
  • Około 3 łyżki jogurtu greckiego
  • Garść czosnku niedźwiedziego
  • Szczypta soli
  • Pieprz
1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Makrele dokładnie obieram z ości obraną wkładam do miseczki dodaje twaróg mieszam następnie drobno pokrojony szczypior,cebulkę,wlewam jogurt,wsypuję czosnek i przyprawy dokładnie ugniatam widelcem prosto szybko i smacznie SMACZNEGO:-)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń