Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta twarogowo-rybna

Dodatki

Autor: luw78

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 157

Dodano: 19.04.2016

Odsłon: 648

Pasta do kanapek na bazie twarogu i ryby wędzonej

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. W misce rozgniatamy widelcem twaróg i awokado. Pstrąga, paprykę i oliwki kroimy na małe kawałeczki i dodajemy do miski. Doprawiamy musztardą, pieprzem i papryką, dosypujemy posiekany szczypiorek. Całość bardzo dokładnie mieszamy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń