Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pasty można podawać na różne sposoby: z chlebem , małymi crupiącymi bułczkami , pieczywem tostowym i z krakersami . Można od razu rozsmarować na pieczywie i ułożyć na talerzyku lub podać w większym naczyniu , smakowicie przyozdobione , by kżdy mógł je sam nakładać. smacznego !!!
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 154
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 154
Składniki
umyj dokładnie warzywa
obierz ogórek ze skórki, odkrój od rzodkiewek ogonki i liście.
przełóż do miski ser i dokładnie rozgnieć go widelcem
zetrzyj na drobnej tarce ogórek i rzodkiewki
posiekaj starannie szczypiorek
przełóż do miski z serem warzywa, dodaj 2 łyżki śmietany, odrobinę soli i pieprzu do smaku , a następnie wymieszaj ze sobą składniki koniec