Do góry

Dania główne Przepis na:

Pasta Włoska

Pasta Włoska

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 2

Dodano:

Odsłon: 969

Bardzo szybkie , bardzo smaczne

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. W garnku rozpuścić 4 łyżki masła , wrzucić pokrojone : paprykę i pieczarki ( papryka w kostkę , pieczarki w plastry ) , posolić . Poczekać aż będzie miękkie .

  2. Wrzucić fileta z kurczaka i dusić pod przykryciem , kiedy mięso zrobi się miękkie , wrzucamy makaron ( uprzednio ugotowany ) i wszystko mieszamy. Dodajemy dwa przeciery i dodajemy troszkę pieprzu , mieszamy . Na końcu dodajemy śmietanę .

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń