Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne smarowidło w 15 min. do pieczywa,serdecznie polecam:)
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 92
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 175
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 454
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 266
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 92
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 175
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 454
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 266
Składniki
Awokado umyć,przekroić na pół i wyjąć pestkę. Miąższ wybrać łyżką i dokładnie rozgnieść widelcem. Papryczkę przekroić wzdłuż usunąć pestki i drobniutko pokroić. Pomidora sparzyć,zdjąć skórkę,środek z pestkami odrzucić a resztę również drobno pokroić. Łososia pokrojonego dodać do pozostałych składników,dodać sok z cytryny oraz sól do smaku. Wymieszać i odstawić na kilkanaście min. Smacznego życzę!