Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z fasoli i jajek

Pasta z fasoli i jajek

Autor: jagoda114

Przepisów i artykułów: 67 Ocena: 1036

Dodano: 24.01.2013

Odsłon: 5250

Pożywna pasta na piątkowe śniadanko:)

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Fasolę namoczyć , następnego dnia ugotować, jajka ugotować, cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle na złoty kolor. Wszystko przepuścić przez maszynkę, dać majonez, musztardę, doprawić do smaku, dokładnie wymieszać i smacznego

  2. Fasolę namoczyć , następnego dnia ugotować, jajka ugotować, cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle na złoty kolor. Wszystko przepuścić przez maszynkę, dać majonez, musztardę, doprawić do smaku, dokładnie wymieszać i smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

alutka50 04 lutego 2014 Z pewnością smaczna ale wybuchowa!Polecam do kazdej porcji Ulgix wzdecia.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

irma 25 stycznia 2013 Do ulubionych . Zrobię dla mojego męża, będzie zachwycony.Dzięki za pomysł na śniadanko.

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 24 stycznia 2013 Zgadzam się z capri,niespotykana pasta - pełnowartościowa i smaczna.Zabieram do zrobienia.Oczywiście najwyższa ocena.

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

capri 24 stycznia 2013 koniecznie do wypróbowania !! po składnikach widzę, że to może być super smak :))))

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń