Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna pasta na piątkowe śniadanko:)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 223
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 165
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 247
Polecam.
Odsłon: 298
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 223
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 165
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 247
Polecam.
Odsłon: 298
Składniki
Fasolę namoczyć , następnego dnia ugotować, jajka ugotować, cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle na złoty kolor. Wszystko przepuścić przez maszynkę, dać majonez, musztardę, doprawić do smaku, dokładnie wymieszać i smacznego
Fasolę namoczyć , następnego dnia ugotować, jajka ugotować, cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle na złoty kolor. Wszystko przepuścić przez maszynkę, dać majonez, musztardę, doprawić do smaku, dokładnie wymieszać i smacznego