Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta taka troszkę "resztkowa" :), czyli to co zostanie z kurczaka z rosołu przetwarzamy na coś extra pysznego. Parę intensywnych w smaku dodatków i gotowe!
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 93
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 93
Składniki
Kawałki kurczaka drobno kroimy, możemy je również zblendować. Doprawiamy solą i pieprzem.
Cebulkę i szczypiorek drobno kroimy. Wszystko łączymy razem, dodajemy dużą łyżkę majonezu i garść pestek dyni.
Pasta nie należy do łagodnych :) Polecam!