Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z gotowanego kurczaka, czerwonej cebulki, szczypiorku i pestek dyni.

Pasta z gotowanego kurczaka, czerwonej cebulki, szczypiorku i pestek dyni.

Autor:

Przepisów i artykułów: 120 Ocena: 1208

Dodano:

Odsłon: 667

Pasta taka troszkę "resztkowa" :), czyli to co zostanie z kurczaka z rosołu przetwarzamy na coś extra pysznego. Parę intensywnych w smaku dodatków i gotowe!

Składniki

  • kawałki kurczaka z rosołu, np. 2 udka, pierś
  • 1 czerwona cebula
  • pęczek szczypiorku
  • pestki dyni
  • sól, pieprz grubomielony
  • łyżka majonezu
1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Kawałki kurczaka drobno kroimy, możemy je również zblendować. Doprawiamy solą i pieprzem.

  2. Cebulkę i szczypiorek drobno kroimy. Wszystko łączymy razem, dodajemy dużą łyżkę majonezu i garść pestek dyni.

  3. Pasta nie należy do łagodnych :) Polecam!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

helenapon 16 stycznia O! Coś dla mnie. Bardzo lubię wszystkie pasty i wolę zdecydowanie od wędliny. Odpowiedzi: 1 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 11 stycznia Pyszne smarowidełko, po takim śniadaniu od razu czuje się moc :) Odpowiedzi: 1 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

bozka44 11 stycznia Super pomysl. ja ostatnio tylko rosolki gotuje, a mieso, co z nim zrobic?? na pewno do wyprobowania! Odpowiedzi: 1 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń