Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wzorowałam się przepisem Beata1978,na pastę,wyszła pyszna,lecz troszkę zmieniona przeze mnie,dodałam koperek i paprykę,lubię jak chrupie pod zębami i Wam na pewno tez ta wersja posmakuje:)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 19
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 192
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 19
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 192
Składniki
Pasta jaką wczoraj zareklamowała Beata1978 tak mnie zakręciła,że dzisiaj zrobiłam.Powiem pyszna!!! Jajka ugotowane na twardo zetrzeć na grubych oczkach tarki, Pieczarki i cebulę zetrzeć na grubych oczkach i podsmażyć do odparowania wody. Wymieszac wszystko ,dodać 2 łyżki śmietany , 2 łyżki musztardy sarepskiej,sól i pieprz do smaku. Dodać drobniutko pokrojoną czerwoną paprykę, ser żółty starty oraz czosnek przeciśnięty przez praskę ,wszystko wymieszać,doprawić do smaku i zajadać.
Smacznego życzę!