Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z jajek z krewetkami - zakaska

Pasta z jajek z krewetkami - zakaska

Autor:

Przepisów i artykułów: 74 Ocena: 1624

Dodano:

Odsłon: 10951

Pyszna pasta doskonale nadajca sie na przystawke czy zakaske

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. krewetki przyprawic obsmazyc szybko na patelni na lyzce oliwy,

  2. jajka drobno pokroic albo zetrzec na tarce, cebule, papryke i czesc krewetek drobno pokroic i wymieszac z pozostalymi skladnikami,

  3. schlodzic w lodowce, przed podaniem przelozyc do malych werinek i udekorowac krewetkami,

  4. mozna podawac z malenkimi krazkami bagietki, smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń