Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 54
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6724
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 145
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 54
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6724
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 145
Składniki
łososia drobno pokroić
ser biały rozgnieść w miseczce (można kupić ser w Biedronce jest bardzo drobny)
dodać drobno pokrojoną cebulkę
zamieszać z jogurtem i przyprawić