Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z makreli

Pasta z makreli

Autor: blacklady40

Przepisów i artykułów: 17 Ocena: 118

Dodano: 02.02.2012

Odsłon: 10683

Ryba - dobra na wszystko

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Makrelę obrac z ości, poszarpac na drobne kawałeczki, cebulę posiekac w kosteczkę, ogóreczki posiekac w kosteczkę, jajjka posiekac w kosteczkę, dołożyc koncentrat pomidorowy, dolac olej, doprawic solą i pieprzem.

  2. Pastę rozsmarowac na chlebek i zajadac:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 11 lutego 2012 spróbuj makrelę i jajka zmielić,a cebulę zeszklić na oleju wtedy pasta nadaje się do jedzenia przez kilka dni.
Robię z takich samych składników co ty i przyznaję że jest pyszna.

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

blacklady40 04 lutego 2012 Dla mnie również, dlatego serwuję ją swoim kochanym dzieciakom:)

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

biancorossa 03 lutego 2012 Pasta z makreli,jak dla to jeden ze smaków dzieciństwa:)

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń