Do góry

Dania główne Przepis na:

Pasta z makreli

Pasta z makreli

Autor: irma72

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 48

Dodano: 22.01.2013

Odsłon: 841

szybko i smacznie

Składniki

  • makrela wędzona, 1 szt
  • cebula / może być czerwona /, 1 szt
  • ser biały półchudy, 200 g
  • jajko / ugotowane na twardo /, 1 szt
  • musztarda / najlepiej stołowa /, 1 - 2 łyżki
  • sól, pieprz
> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Makrelę obrać ze skóry i ości. Jajko i cebulę drobno pokroić, ser rozkruszyć w misce. Następnie wszystko dokładnie wymieszać dodając musztardę. Doprawić do smaku solom i pieprzem. Życzę smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

alutka50 23 stycznia 2013 Bardzo smaczna naturalna bez udziwnień z setką składników tworzących śmietnik.Właśnie jemy

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń