Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z makreli i jajek

Pasta z makreli i jajek

Autor:

Przepisów i artykułów: 97 Ocena: 920

Dodano:

Odsłon: 500

Najlepsza :)

Składniki

  • 1 makrela wędzona
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 1 cebula
  • 1/2 ogórka zielonego długiego
  • 3 łyżeczki majonezu
  • 1 łyżeczka słodkiej papryki
  • 1/2 łyżeczki kurkumy
  • 1/2 łyżeczki czosnku granulowanego
  • sól,pieprz
  • szczypta oregano do smaku
5-6 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Makrelę oczyszczamy z ości.Jajka,ogórka i cebulę obieramy i drobniutko kroimy.Dodajemy majonez i doprawiamy przyprawami do smaku.Dokładnie mieszamy i możemy nakładać na kromki chleba.Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń