Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z makreli wędzonej,jajek i maślaków z zalewy.

Pasta z makreli wędzonej,jajek i maślaków z zalewy.

Autor: Docherro

Przepisów i artykułów: 513 Ocena: 8245

Dodano: 22.01.2018

Odsłon: 1866

Połączenie ryby i grzybków sprawdziło się,dodatek reszty składników również.Bardzo polecam na śniadanie lub kolację:)

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Makrelę obrać z ości i rozetrzeć widelcem.Grzybki,jajka drobno pokroić dodać do makreli.Natkę posiekać.
    Dać pieprz,sól do smaku oraz majonez.
    Wymieszać i można zajadać.



    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (9)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

GREGORHSPEED 24 stycznia Mniam <3 Takie pasty najlepsze są na kanapki <3 Mają jedną wadę. Nie można powstrzymać się przed kolejną kanapką :P Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Maudie 22 stycznia Pastę z makreli jadłam wiele razy ale z maślaczkami nie i myślę,że może być pyszna:) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

fafiatko 22 stycznia to moze byc niezle, z dodatkiem grzybkow, cos nowego! :) Odpowiedzi: 2 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń