Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z piklinga

Pasta z piklinga

Autor:

Przepisów i artykułów: 476 Ocena: 9487

Dodano:

Odsłon: 3518

Czyli wędzonego w całości śledzia, u mnie z ikrą

Składniki

  • pikling
  • musztarda 1 łyżka
  • śmietana 18% 1 łyżka
  • majonez 1 łyżka
  • lub jak kto woli jedenz tych składników
  • cebula mała nowa
  • szczypiorek do smaku
  • pieprz
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Obrałam piklinga ze skóry i ości, mi się trafił z ikrą i tez ja dodałam. Mlecz jest równie smaczny.
    Dodałam po łyżce śmietany, musztardy- u mnie w typie czeskim i majonezu. jeszcze pokrojona cebulka i szczypiorek, i pieprz. Całość rozgniotłam i wymieszałam widelcem.

  2. Podałam na podsmażonych plastrach bułki.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (18)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń