Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z pstrąga wędzonego i twarogu.

Pasta z pstrąga wędzonego i twarogu.

Autor:

Przepisów i artykułów: 664 Ocena: 12412

Dodano:

Odsłon: 279

Szybkie śniadanie lub kolacja,smaczna i syta pasta.Serdecznie polecam:)

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Pstrąga, cebulę I papryczkę pokroić w kostkę.
    Natkę posiekać.

    Twaróg rozgnieść widelcem.Dodać jogurt i wszystko wymieszać.Doprawić do smaku solą.

  2. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (29)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Kardamonovy 26 marca Z pstrągiem jeszcze nie jadłam. Zmienię to :). Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 22 marca Super przepis, a pstrągi to u nas prawie codzienność ;) Jutro coś będzie na grillu, a wędzone też od roku na działce robimy - ja co prawda rzadziej z wiadomego powodu, ale w tym roku to nadrobię ;)
Pyszne smarowidełko i kto wie, czy coś podobnego jutro nie zrobimy, mniami :)
Odpowiedzi: 6 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

konhambos 22 marca Pstrag jest przepyszny w kazdej postaci. Cudowna pasta! Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń