Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z sera wędzonego i kiełków jarmużu

Pasta z sera wędzonego i kiełków jarmużu

Autor: BEATA1978

Przepisów i artykułów: 674 Ocena: 41011

Dodano: 11.11.2016

Odsłon: 459

Pyszne połączenie, w sam raz na śniadanie. Polecam :)

Składniki

  • ser biały wędzony 250 g (1 opakowanie)
  • jajko ugotowane na twardo 1 sztuka
  • kiełki jarmużu 2 łyżki posiekanych
  • pieprz czarny mielony
  • śmietana 18% 2 łyżki
5-6 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Jajka ugotowane na twardo ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Ser ucieramy ze śmietaną, dodajemy jajka, kiełki i odrobinę pieprzu. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą do momentu uzyskania zwartej konsystencji pasty.

    Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń