Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

Autor: Goblinek

Przepisów i artykułów: 49 Ocena: 831

Dodano: 23.04.2010

Odsłon: 9031

Smaczna, klasyczna pasta z tuńczyka.

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Tuńczyka osącz z zalewy, przełóż do miski i rozgnieć widelcem. Cebulę (ja użyłam cukrowej) pokrój w drobniutką kostkę i wsyp do ryby. Dopraw papryką i pieprzem, dodaj majonez. Mieszaj do uzyskania jednolitej pasty.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

osandra 24 kwietnia 2010 ja bym dodała jeszcze do tego jajka na twardo. dodaje do ulubionych

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń