Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek

Autor:

Przepisów i artykułów: 82 Ocena: 791

Dodano:

Odsłon: 6084

Najlepsza na kanapki.

Składniki

  • puszka tuńczyka
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 3 małe ogórki konserwowe
  • mała cebula
  • majonez
  • sól,pieprz
1-2 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Tuńczyka odsączamy z zalewy i rozgniatamy widelcem.Jajka i cebulę obieramy i drobno kroimy w kosteczkę.Ogórki również drobno kroimy w kosteczkę.Dodajemy majonez,doprawiamy solą i pieprzem.Dokładnie mieszamy i nakładamy na kromkę chleba.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń