Przekąski Przepis na:
Pasta z tuńczykiem do krakersów

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 34
Dodano: 06.11.2010
Odsłon: 2745
SZYBKIE,SMACZNE rewelacyjne gdy zaskoczą nas niezapowiedziani goście
Składniki
- tuńczyk w oleju, 2puszki
- cebula duża, 1szt
- kukurydza, 1puszka
- czosnek, 5ząbków
- majonez kielecki, 1mały
- pieprz i sól
- Krakersy Lajkonik, 1 paczka duża
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Przygotowanie
-
tuńczyka odsączyć z oleju dodać drobno pokrojoną cebulke ,czosnek zgnieść w wyciskaczu dodac majonez i kukurydze przyprawić do smaku
-
Podawać z krakersami
Komentarze do przepisu (2)

zosiulek 11 listopada 2010Zgłoś do usunięcia
Polecam jest naprawde bardzo dobry:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

kucharka13 11 listopada 2010Zgłoś do usunięcia
podoba mi się ten przepis0 Kto głosował? | Odpowiedz