Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita pasta do pieczywa.Serdecznie polecam:)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 17
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 385
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 38
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 17
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 385
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 38
Składniki
Obrać z mięsa nóżkę i drobno pokroić. Paprykę,cebulę,łodyżki czosnku i brokuł pokroić w kostkę. ( ząbki czosnku posadziłam w skrzynce,stąd mam zielone świeże pędy) Dodać po łyżce majonezu,musztardy i jogurtu. Popieprzyć i posolić do smaku. Wymieszać i zostawić na 15min,by smaki przeszły sobą.
Smacznego życzę!