Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli

Autor:

Przepisów i artykułów: 371 Ocena: 4334

Dodano:

Odsłon: 6566

Pyszna pasta z ryby wędzonej, do chleba.

Składniki

  • -2 makrele wędzone -cebula (tutaj dymka)
  • -sól, pieprz -olej z czosnkiem i bazylią
1-2 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Rybę otworzyć, wyjąć oście.Mięso rozdrobnić, uważając na małe oście.Cebulę pokroić w drobną kostkę.

  2. Dodać olej, sól, pieprz,cebulę i rozetrzeć widelcem.
    Podawać z pieczywem.
    Można wzbogacić pastę, dodając rozdrobnione jajko na twardo i startego kiszonego ogórka.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (28)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń