Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 694
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36134
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 200
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 346
Polecam.
Odsłon: 694
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36134
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 200
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 346
Składniki
Makrele obieramy ze skory, mozemy usunac nadmiar tluszczu zgromadzonego pod nia. Nastepnie obieramy dokladnie rybe z osci i kladziemy do miseczki.
Dzielimy rybe na male kawaleczki, dodajemy pokrojone w kosteczke ogorki i mieszamy z majonezem i przecierem az sie dobrze polaczy. Doprawiamy sola i pieprzem. Smacznego :)
Dla odmiany mozna zastapic ogorki szczypiorkiem.